Workshops og 1:1 undervisning

img_0556

 

Jeg har følgende standard tilbud som du kan læse om herunder. Men jeg kan også altid kontaktes, hvis det du søger ikke lige er til at finde, også planlægger vi et forløb sammen efter dine behov.

Bær dit barn intensivt forløb – en til en undervisning. Her kan du vælge mellem to forskellige forløb.
Forløb 1
Bruger du det meste af din dag med din baby i armene? Græder din baby meget og falder det kun til ro, når det er helt tæt på dig? Vil du gerne gøre din baby tryg og opfylde dets behov, men samtidig have armene fri og ikke være bundet til sofaen?

Så er dette forløb noget for dig. Du bliver klædt på til at bruge en strækvikle og får en introduktion til fastvikle. Og du finder ud af hvorfor du netop gør det bedste for dig og dit barn.

Dette forløb vil også være perfekt for dig som bare gerne vil have dit barn tæt hele tiden og hvor tanken om at lægge dit allerkæreste eje fra dig, virker helt forkert.

Du får sikkerhedsinstruktioner og fotoguide. Jeg medbringer strækvikle så du skal ikke anskaffe dig noget på forhånd. Det vil være muligt at købe en strækvikle efter endt session, hvis det har interesse.

Varighed 3 timer, far er selvfølgelig velkommen til at være med.

 

Forløb 2
Du er gravid og vil gerne forberede dig inden fødslen på at bære dit barn. Det giver jer en god start på det nye liv, som du og din dejlige guldklump skal til at leve sammen.

Vi starter ud I sidste trimester af din graviditet, hvor du vil få en personlig og grundig instruktion i valg af vikle, hjælp til at komme i gang med de bedste metoder til nyfødtbæringer og sikkerhedsinstruktioner.

Varighed 3 timer

Når guldklumpen er kommet godt til verden, vil jeg igen komme og besøge jer. Selvfølgelig når det passer bedst ind i jeres nye hverdag.

Her vil jeg hjælpe dig med at bruge viklen sammen med jeres barn, få rettet teknikken ind eller finde en anden slyngetype, hvis den valgte ikke fungerer for jer.

Varighed 2 timer

Sidst vil jeg komme på besøg, når guldklumpen er blevet 4 mdr. gammel. Her vil I nemlig kunne begynde at vikle på ryggen. Derfor vil jeg komme forbi og vise jer disse bæremetoder og hjælpe dig med at øve disse sammen med din baby.

Varighed 3 timer

 

Grupper og workshops.

Mødregrupper

Hvis I er en mødregruppe, som godt kunne tænke jer en gruppeinstruktion, så kommer jeg også meget gerne ud til jer. Jeg tager et lager af forskellige slynger og vikler med, fortæller om fordelene ved at bære sit barn, og hvilke sikerhedsforanstaltninger, I skal tage højde for.

I vil lære 2-3 bindinger alt efter jeres behov, og hvor hurtige I er til at lære de forskellige metoder.

 

Mødregruppe avanceret
Har I mod på at få jeres børn om på ryggen og kender I i forvejen lidt til den vidunderlige slyngeverden, så kommer jeg også ud og lærer jer at kaste jeres barn om på ryggen og bære på en god og sikker måde både for jer og jeres barn, hvor det både bliver lettere for jer og sjovere for jeres børn.

I vil lære 2-3 bindinger og hvis er er tid, vil I lære nogen lækre og ikke mindst behagelige afslutninger med slyngeringe.

Workshops
Begynder workshop
Du får her en basis viden om baby og mors anatomi, samt fordelene ved at bære sit barn. Der vil være mulighed for at mærke på forskellige slynger og vikler samt afprøve de forskellige typer.

Du vil lære at bruge en strækvikle og en fastvikle til mave mod mave bindinger.

Varighed 3 timer.

Du vil modtage materiale om sikkerhed.

Der vil være et hold hver kvartal med minimum 4 deltagere og max 10 deltagere.

 

Få dit barn på ryggen workshop
Du vil her lære at få dit barn om på ryggen. Du vil lære at lave et godt sæde, 2 forskellige bindinger, samt hvordan du laver en pæn afslutning med knude, uden knude og med slyngeringe.

Varighed 3 timer.

Der vil blive udleveret fotoguide til rygbindingerne samt afslutninger. Derudover vil du få 3 slyngeringe, så du kan begynde at øve dig med det samme.

Det vil være en god ide at medbringe din egen fastvikle, da det altid vil være nemmere at lære med den vikle, du skal bruge til daglig.

Der vil være mulighed for at mærke på forskellige fastvikler i forskellige størrelser og forskellige stofblandinger samt afprøve de forskellige typer.

Der vil være et hold hver kvartal med minimum 4 deltagere og max 8 deltagere.

 

Lær at elske din kortvikle og ringslyngeworkshop
På denne workshop vil du lære at bruge din kortvikle str 2, 3 eller din ringslynge.

Ringslyngen og den korte vikle er god at have med i bilen, til indkøbsture eller hente og bringe større børn.

Der vil være undervisning i forskellige bindinger til både mave, hofte og ryg, samt en no sew ringslynge. Du vil lære at tråde din ringslynge rigtigt og få den til at sidde godt.

Varighed 3 timer

Det vil være en god ide at medbringe din egen fastvikle og/eller ringslynge da det altid vil være nemmere at lære med den vikle, du skal bruge til daglig.

Du vil få udleveret en fotoguide samt 2 slyngeringe så du kan komme i gang med det samme.

Der vil være et hold 1 gang i kvartalet med minimum 4 deltagere og max 8 deltagere.

 

Priser vil være at finde når en workshop slåes op. Det afhænger af lokation og varighed. Kontakt mig for pris ved 1:1 og mødregruppe.



Kørsel. Jeg kører de første 20km gratis. Derudover tager jeg 4kr pr km.
Du er altid velkommen til at komme til mig i Aabybro.

Workshops vil som udgangspunkt foregå i Aalborg. Medmindre i er en gruppe et andet sted, så finder vi ud af det.