Vi har været på tur

For et par uger siden var jeg i København. Lorette fra Slingababy.uk var i København for at uddanne nye slyngevejledere, og jeg var med igen, for at få alt det med jeg ikke fik med sidst. Det er et virkeligt godt og intenst kursus, som jeg kan anbefale til alle der går med en lille slyngevejleder i maven.

Jeg havde lillebror med, vi var med fly fra Aalborg til København både frem og tilbage. Lige bortset fra selve flyveturen, Thorbjørn var ikke fan af at lette og lande, så gik det ret nemt, jeg havde ham i strækviklen og kunne tage ham op og i efter behov uden at skulle stå og binde hver ang, hvilket er ret praktisk i en lufthavn, metrostation og i selve metro toget.

Han er stadig så lille han sover rigtig meget, hvilket gør det nemt at være afsted med ham. Hans dage var som de plejer bortset fra han ikke skulle ud i bilen for at aflevere storesøster i skole, hvilket faktisk bare var nemmere for mig og ham.

Jeg er så glad for jeg tog afsted. jeg har været sammen med en masse skønne kvinder og nørdet rigtig meget babybæring. Det var så dejligt.

Jeg forventer at starte workshops op igen i oktober. Det bliver i hverdagene, jeg har min lille ammebaby hjemme, så han er med. Til gengæld vil det være halv pris.

Jeg leder lige pt efter et billigt/gratis lokale i Aalborg. hvis ikke jeg finder et, afholder jeg workshop hjemme i privaten i Aabybro.

I får lige lidt stemningsbilleder fra vores tur.

Strækviklen er fra Best Behavior. Og der kommer snart nye i nyt print.

Fastviklen er en Ellevill paisley java 50/50 bomuld og bambus

Ringslyngen er fra Weaverbirds og hedder Mary in the meadow.

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s